Україна-росія: яка ціна атомної залежності, і до чого тут дегенерат микитась?

Україна-росія: яка ціна атомної залежності, і до чого тут дегенерат микитась?

Україна змушена платити путляндії 150-200 мільйонів доларів щорічно, поповнюючи бюджет держави, яку сама визнає агресором – за послугу зберігання відпрацьованого ядерного палива з українських атомних станцій. Для порівняння: це річний бюджет міста Миколаїв чи майже дворічний бюджет на стипендії студентам та аспірантам.

В Україні немає власного централізованого сховища, яке б вміщало відпрацьоване паливо з усіх українських АЕС. Ідея звести його, щоб у такому стратегічному питанні як атом не залежати від путляндії – родом ще з початку 2000-х. Здавалося б, за останні 6 років були усі передумови прискоритись. Та просто в цей час розгортається черговий зрив вчасної здачі об’єкта в експлуатацію.

Як ми з’ясували, навколо освоєння великого держпідряду, вочевидь, вирують тіньові домовленості, та, схоже, корупційна змова між державою-замовником та приватним виконавцем. Принаймні, так йдеться у матеріалах офіційного слідства. Яка ціна незалежності України від путляндії у атомній галузі, та яка роль у цій історії ексдепутата максима микитася?
 

 
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 



your ad here

leave a reply:

Discover more from UPONSOFT

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading