Як для армії закупили «бронежилети, що прострілюються» і що нового в «справі Марченка»?

Як для армії закупили «бронежилети, що прострілюються» і що нового в «справі Марченка»?

На сьомий рік бойових дій на сході України чи не щодня з фронту надходять дані про обстріли. Лише від початку цього року загинув 41 український військовий.

Про належне оснащення армії мали б потурбуватися армійські генерали в Києві – однак минулого року гучно прогримів скандал: ДБР звинуватило в «закупівлі 20 тисяч неякісних бронежилетів» чиновників Міноборони, серед яких і генерал Марченко. Експертиза слідчих показала, що при намоканні один із захисних елементів бронежилету прострілюються – а, отже, може не повною мірою захищати життя українських бійців на фронті.

Ми отримали раніше неопубліковані записи розмови із кабінетів посадовців Міноборони, проаналізували їх, співставили з подіями того часу й зв’язалися з їхніми фігурантами. Відтак журналісти спробували відтворити повну картину того, що сталося в історії з «неякісними бронежилетами» для української армії, і з’ясувати: чи дійсно ці вироби простілюються, де вони зараз і чи зробили в Міноборони висновки після цієї резонансної історії?
 

 
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 



your ad here

leave a reply:

Discover more from UPONSOFT

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading